Täydennys- ja erikoistumiskoulutukset
Opi! Kehity! Menesty!
Tutustu vaihtoehtoihimme ja tee päätös!
Täydennyskoulutus on työelämälähtöistä koulutusta, jonka toteutamme SAMKin kampuksilla lähiopetuksena tai verkko-opetuksena. Järjestämme koulutuksia myös hybridimallilla, jossa opiskelija oman valintansa mukaan päättää seuraako hän opetusta luokkahuoneessa vai verkon välityksellä.
Koulutusten kesto vaihtelee muutaman tunnin seminaareista ja webinaareista runsaan vuoden kestäviin koulutuksiin. Pitkäkestoiset täydennyskoulutuksemme ovat opintopisteytettyjä. Opettajina koulutuksissamme toimivat SAMKin erityisosaajat. Tarvittaessa käytämme myös organisaation ulkopuolisia kouluttajia ja asiantuntijoita.
Ohjeita täydennyskoulutusten opiskelijoille
Erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu työelämässä toimiville, korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille. Niiden tarkoituksena on tuottaa opiskelijoille kunkin alan syvempää osaamista. Erikoistumiskoulutukset ovat aina opintopisteytettyjä, niiden laajuus on useimmiten 30 opintopistettä ja toteutusaika on noin vuosi. Toteutamme erikoistumiskoulutukset yhteistyössä AMK-verkoston sekä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.
Ohjeita erikoistumiskoulutusten opiskelijoilleSuunnittelemme organisaatioille koulutuksia ja valmennuksia näiden omista kehittämistarpeista lähtien. Tarjoamme laadukkaan sisällön, jossa yhdistämme SAMKin asiantuntijoiden osaamisen ja käytännön kokemuksen nykyaikaisiin opetusmenetelmiin. Voimme myös muokata valmiista, koulutustarjottimella olevista koulutuksistamme organisaatioille sopivia toteutuksia.
Yhteydenotot täydennys- ja erikoistumiskoulutuksiin, organisaatiolle suunnattuihin koulutuksiin sekä avoimeen AMKiin liittyvissä asioissa.
Johtamistyö vaatii nykyään monenlaista osaamista koko ajan muuttuvassa toimintaympäristössä. Johtajaan kohdistuu monesta suunnasta erilaisia vaatimuksia. Työnohjaus on oleellinen osa johtamistyön tukemista.
Juuso Raitio hakeutui mielenterveys- ja päihdetyön opintoihin, koska kaikissa ensihoidon töissä tarvitsee alan osaamista enenevissä määrin. Hän työskenteli opintojen alkaessa ensihoitajana ambulanssissa, ja vaihtoi vuoden vaihteessa palomiehen tehtäviin. Opinnoista on hyötyä molemmissa työtehtävissä.
SAMKissa on muutaman vuoden ajan pyörinyt Lapset puheeksi -menetelmään liittyvää koulutusta. Viime viikolla SAMKista valmistui 12 uutta menetelmän kouluttajaa. Sari Viljanen on yksi heistä. Hän on innostunut aiheesta ja tehnyt siihen liittyen jo aiemmin Sastamalan kaupungille YAMK-opinnäytetyön.
"(Pakollinen)" indicates required fields