Koulutustyyppi
ErikoistumiskoulutusKoulutusala
Sosiaali- ja terveysalaOpiskelumuoto
VerkkototeutusOpiskelukieli
SuomiLaajuus
5 opintopistettäHakuaika
-Opinnot alkavat
Kevät 2025Suorituspaikka
-Aloituspaikat
Hinta
250 € (alv 0 %)Pohjakoulutusvaatimus
Kts. Kohderyhmä-kohtaKohderyhmä
Kenelle koulutus on tarkoitettu?
Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan digitaalisten palveluiden käyttämis- ja kehittämisosaamista tarvitseville korkeakoulututkinnon suorittaneille ammattilaisille, joita ovat työelämässä olevat sote-alan koulutuksen omaavat ammattilaiset (esim. sairaanhoitajat, sosionomit, fysioterapeutit jne.) sekä muiden alojen, esim. digitalisaation, muotoilun, IT-alan tai liike-elämän ammattilaiset, jotka työskentelevät sote-alalla, edellä mainittujen ammattiryhmien työttömät työnhakijat tai työttömyysuhan alla olevat työntekijät ja henkilöt, jotka miettivät alan vaihtoa.
Koulutukseen voidaan valita myös alemman opistotason tutkinnon suorittanut.
Koulutuskuvaus
Palvelumuotoilun koulutuksen sisältö
Opintojaksolla työskentelet aitojen työelämän haasteiden parissa ja opit teoriatiedon lisäksi soveltamaan palvelumuotoilun toimintamalleja ja työkaluja haasteiden ratkaisussa. Palvelumuotoilu tarjoaa sinulle ja työnantajallesi innostavia ja nopeasti omaksuttavia yhteiskehittämisen menetelmiä. Painopiste on sote-alan kehittämisessä, mutta palvelumuotoilun lainalaisuudet soveltuvat kaikkialle.
Opintojakso on Monialainen osaaminen sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kehittämisessä 30 op -erikoistumiskoulutuksen osio.
Tässä koulutuksessa on verkkototeutus.
Koulutuksen suoritettuasi
- opit palvelumuotoiluajattelua ja syvennät asiakasymmärrysosaamistasi
- opit palvelumuotoilun prosessin vaiheet
- opit suunnittelemaan ja toteuttamaa palvelumuotoiluprojektin sekä kehittämään innovatiivisia ratkaisuja
- opit soveltamaan palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen menetelmiä aitoon työelämän haasteeseen monialaisesti samalla vahvistaen ammatillisia verkostojasi
Koulutuksessa hyödynnetään DigiCampus-alustaa.
DigiCampukseen osallistuja saa kirjautumisohjeet sen jälkeen, kun koulutuksen toteutuminen on varmistunut. Toteutumiseen tarvitaan 15 opiskelijan ryhmä (minimi).
Vastuuopettajana koulutuksessa toimii lehtori Heli Rosenqvist.
Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee liittää linkki Oma Opintopolkuun todentaaksesi suorittamasi tutkinnon. Vaihtoehtoisesti voit lisätä lomakkeen loppuvaiheessa kopion tutkintotodistuksestasi.
HUOM! Pohjakoulutuksen todentaminen on ehto koulutukseen osallistumiselle.
Opintojakso toteutetaan, jos ilmoittautuneita on min. 15 hlöä. Ryhmän maksimikoko on 50 hlöä.
Tämän opintojakson järjestävät yhteistyössä SAMK, VAMK sekä TurkuAMK.
Peruutusehdot
Tärkeää tietoa peruutusehdoista
Opiskelupaikka tulee vastaanottaa kirjallisesti. Tämän jälkeen osallistuminen on sitova. Opiskelupaikan vastaanotettuaan ja ilmoittauduttuaan läsnä olevaksi opiskelijaksi opiskelija sitoutuu koulutusmaksuun henkilökohtaisesti, vaikka koulutuksen maksaja olisikin työnantaja. Koulutuspaikan vastaanottamisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Koulutusmaksut veloitetaan kokonaisuudessaan siitäkin huolimatta, että opiskelija keskeyttää koulutuksen, ei saa opintoja valmiiksi annetussa ajassa tai vaihtaa työnantajaa kesken koulutuksen. Opiskelupaikka on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle.
Yhteystiedot
Heli Rosenqvist
LehtoriHyvinvointi ja terveys Toimintayksikkö
Sosiaaliala, vanhustyö ja kuntoutus Tiimi
Sosiaaliala, vanhustyö ja kuntoutus (monimuoto) -tiimi Toimipaikka
SAMK-kampus Pori
Tiina Pakkasela
KoulutussuunnittelijaOpetuksen vararehtori Toimintayksikkö
Jatkuvan oppimisen palvelut Toimipaikka
SAMK-kampus Pori
Uutiset
Lue lisääValtteri Lähteenmäki pääsi harjoittelun kautta työnjohtotehtäviin
Valtteri Lähteenmäki haki joitakin vuosia sitten yhteishaussa Satakunnan ammattikorkeakouluun opiskelemaan rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaa. Nyt hän on neljännen vuoden LVI-alalle suuntautunut insinööriopiskelija.
YAMK-tutkinnolla tulevaisuuden johtajaksi
Aku Rissanen valmistui vuonna 2018 SAMKista tradenomiksi ja työskentelee nykyään Turussa henkilöstöasiantuntijana. Hän muistelee opiskeluaikaansa lämmöllä ja kertoo, että opinnot tarjosivat hyvän pohjan työelämään siirtymiseen. Nyt muutaman työvuoden jälkeen on kuitenkin tullut halu kouluttautua lisää.
Haut kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoivat
Haut englanninkielisiin koulutuksiin ovat käynnissä keskiviikkoon 22.1.2025 asti. SAMKissa on haettavana kahdeksan ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja kolme ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.