The Mind Nutrition

Mind Nutrition -tutkimus on Satakunnan ammattikorkeakoulun vuosina 2024–2026 toteutettava ravitsemustutkimus.

Mind Nutrition -tutkimuksessa toteutetaan satunnaistettu kontrolloitu interventiotutkimus (RCT), jossa tutkitaan ravitsemusohjauksen vaikutuksia masennusoireisiin ja työkykyyn. Lisäksi, tutkimuksessa toteutetaan väestötutkimus, jonka tavoitteena on tutkia ruokavalion laadun yhteyksiä psyykkiseen hyvinvointiin ja työkykyyn työikäisessä suomalaisessa väestössä.

Tutkimuskeskus

Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus

Aikataulu

1.4.2024 – 31.3.2026

Hankkeen tila

Käynnissä

Rahoittaja

OKM ilman kertoimia

Susanna Kunvik

Projektipäällikkö
+358 44 710 3204 susanna.kunvik@samk.fi
Vastuualueyksikkö
Hyvinvointi ja terveys
Toimintayksikkö
Ihmisen osallisuus ja toimintakyky
Tiimi
Ihmisen osallisuus- ja toimintakyky -tiimi
Toimipaikka
SAMK-kampus Pori

Susanna Jänismäki

Projektisihteeri
+358 44 710 3115 susanna.janismaki@samk.fi
Vastuualueyksikkö
Talous- ja hallintopalvelut
Toimintayksikkö
Hankepalvelut
Toimipaikka
SAMK-kampus Pori
Neljä henkilöä istumassa sohvaryhmän äärellä.
Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus

Työikäisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn asialla

Ihmisen toimintakyvyn tutkimuksessa keskitymme työikäisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantamiseen.
Ihmisen toimintakyky